វិធីធ្វើការ៉េមចេក

ផ្លែសល់ពីដាក់សែនច្រើនណាស់ មិនដឹងយកទៅធ្វើអីមែនទេ ? លោកអ្នកអាចវាមើលធ្វើជាការ៉េម បាន ឆ្ងាញ់ៗសម្រាប់ក្រុមគ្រួសារ ។



 * របៀបធ្វើការ៉េមចេក :
 
  គ្រឿងផ្សំ :


 
– ចេកទុំ ១ចំហៀងស្និត (ចេកទឹក) ធ្វើឲ្យបែក
– ខ្នុរទុំ ១ដុំបេះជាសសៃ
– ដូងខ្ចី ១ផ្លែកោសសាច់ជាបន្ទះៗ
– សាច់មៀន ១ចាន
– សណ្តែកដីលីង ១ចាន
– ទឹកដោះគោ កន្លះកំប៉ុង
– ខ្ទិះដូង ១ចានចង្កឹះ



វិធីធ្វើ :

 ១. ដំបូងត្រូវយក ចេកទុំ, សាច់ខ្នុរ, សាច់ដូងកោស, សាច់មៀន និងសណ្តែកដីលីងដាក់ចូលក្នុងចានធំ។
២. យកទឹកដោះគោ និងខ្ទិះដូងដាក់ចូល។
 

៣.យកស្លាបព្រាមកកូរវាបញ្ចូលគ្នាឲ្យបាន
សព្វល្អ។
៤. យកវាដាក់ច្រកចូលក្នុងថង់ រួចហើយយកវាដាក់ក្លាសេឲ្យកកជាការស្រេច៕



ការ៉េមចេក
Share:

No comments:

Post a Comment


សូមចុច Like Page My Favorite Food

Translate

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.