* របៀបធ្វើបង្អែមធូរ៉េន
+ គ្រឿងផ្សំរួមមាន :

- គ្រីមទឹកដោះគោ ២៥០ក្រាម
- ទឹកដោះគោឆៅ ២៤០ក្រាម
- ស្ករស ៨០ក្រាម
- អំបិល ១ចឹប
+ វិធីធ្វើ :
យកគ្រឿងផ្សំទាំងអស់ចាក់ចូលគ្នា យកទៅកិន និង ម៉ាសុិនទឹកក្រឡុក អោយម៉ត់រួចចាក់ចូលប្រអប់ ដាក់ក្លាសសេ ១ថ្ងៃ បន្ទាប់មកយកមកកោស វាអោយស្មើសាច់ ដើម្បីកុំអោយវាកករឹងពេក ហើយយកក្លាសសេវិញ ៦ម៉ោងទៀត ធ្វើចឹង២ដង ជាការស្រេច ។
ពេលញាុំថែមស្រ្ពាយគ្រីម និង រោយទំពាំងបាយជូក្រៀមផង អាចញាុំជាមួយនំ ឬ ធូរ៉េន ស្រស់កាន់តែបង្កើនរសជាតិការ៉េម ។
No comments:
Post a Comment