វិធីធ្វើត្រីសាមបាក់ដុតគ្រឿងពិសេស


* គ្រឿងផ្សំរួមមាន :

- ត្រីសាមបាក់
- គ្រឿងការី
- ម្ទេសដៃនា ( ហាន់ជាបញ្ជិតៗ )
- គល់ស្លឹកគ្រៃ ( ហាន់ជាបញ្ជិតៗ )


 - ខ្ទឹមស ( ចិញ្រ្ចាំឲ្យម៉ត់)
- ខ្ទឹមបារាំង (ហាន់ជាបន្ទះស្តើងៗ ) 

ទុកសំរាប់ទ្រាបត្រីសាមបាក់ពេល
ដាក់អាំង
- ដើមឃិនឆាយ ឬ ជីវ៉ាន់ស៊ុយ

- រំដេង ( ហាន់ជាបញ្ជិតស្តើងៗ )
- ស្លឹកក្រូចសើច ( ហាន់ជាសសៃតូចៗ ) 

- ប្រេងឆា
- ម្ទេសក្រៀម ( ត្រាំទឹក ចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ត់ )
- ស្ករត្នោត
- គ្រឿងបុក
- កាពិ
- អំបិល
- ប៊ីចេង
- ក្រដាសដុតត្រី 


* វិធីធ្វើ :
- ដាក់ខ្ទះឲ្យក្តៅចាក់ប្រេង ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ
ចូលឲ្យក្រហម ចាក់ម្ទេសក្រៀមចិញ្ច្រាំ 
ស្ករត្នោត ចាក់រំដេង ស្លឹកក្រូចសើច 
គល់ស្លឹកក្រៃ គ្រឿងបុក កាពិ ប៊ីចេង 
អំបិល ចូលកូរឲ្យឈ្ងុយ ទុកមួយឡែក
សិន ។


- យកក្រដាសដុតត្រី ដាក់ខ្ទឹមបារាំង ស្លឹកក្រូចសើច គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង ក្រាលពីក្រោមត្រី រួចយកគ្រឿងដែលឆារួច មកដាក់ក្នុងពោះត្រីរួចខ្ចប់ត្រីអាំងរយៈ 20នាទីទើបត្រីឆ្អិនល្អ អាចយកមកពិសារបាន ។




 



 
Share:

No comments:

Post a Comment


សូមចុច Like Page My Favorite Food

Translate

Popular Posts

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.