អាហារ ៥ប្រភេទមិនគួរបរិភោគពេលក្រពះទទេ
ផ្លែចេក
ចេក គឺជាអាហារមួយប្រភេទល្អបំផុតសំរាប់សុខភាព វាធ្វើឲ្យអ្នកមានអារម្មណ៏ឆ្អែត និង
ជួយបន្ថយការទល់លាមក ទោះជាយ៉ាងណាផ្លែចេកមានផ្ទុកម៉ាញ៉េស្យូមខ្ពស់ ដែលបណ្តាលឲ្យមាន
អតុល្យភាពនៃម៉ាញេស្យូម និង ប៉ូតាស្យូមក្នុងឈាម ប្រសិនបើអ្នកបរិភោគចេកមួយផ្លែពេល
ក្រពះទទេ ។
ចេក គឺជាអាហារសុខភាពមួយ ក៏ប៉ុន្តែវាអាចមានប៉ះពាល់អវិជ្ជាមានលើសុខភាពរបស់អ្នក
ប្រសិនបើអ្នកបរិភោគពេលដែលក្រពះទទេស្អាត ។
អានរួច សូមជួយចែករំលែកបន្ត ដើម្បីផ្តល់ចំណេះដឹងល្អៗដល់អ្នកផ្សេងបានដឹង បានយល់ដូចអ្នកទាំងអស់គ្នាផងណា៎ !
សូមអរគុណសំរាប់ការចូលអាន និង ជួយចែកចាយបន្ត នេះជាកំលាំងចិត្តឲ្យពួកយើងមានទឹកចិត្តខំស្រាវជ្រាវបន្ថែម ^^
តៅហ៊ូ និង ទឹកដោះគោ
តៅហ៊ូ និង ទឹកដោះគោមានផ្ទុកប្រូតេអ៊ីនគ្រប់គ្រាន់សំរាប់ជំនួសអាហារ ទោះជាយ៉ាងណានៅពេលដែលអ្នកបរិភោគវាជាមួយ នឹង ក្រពះទទេ ពេលនោះប្រូតេអ៊ីនត្រូវបានបម្លែងទៅជាកាឡូរី និង
ធ្វើឲ្យរាងកាយរបស់អ្នកកើនកំដៅ ប្រសិនបើអ្នកបរិភោគតៅហ៊ូ និង ទឹកដោះគោនៅពេលពោះទទេរាងកាយរបស់អ្នកមិនអាចទទួលយកសារធាតុចិញ្ចឹមគ្រប់គ្រាន់ទេ ។
ផ្លែប៉េងប៉ោះ
មានផ្ទុកវីតាមីនច្រើន សារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម និង គ្រឿងផ្សំជួយរំលាយអាហារផ្សេងៗ
ទោះជាយ៉ាងណានៅពេលដែលអ្នកបរិភោគប៉េងប៉ោះពេលក្រពះទទេ គ្រឿងផ្សំរបស់វាបានផ្សំ
ជាមួយអាស៊ីតក្នុងក្រពះ នេះអាចបង្កឲ្យមានប្រតិកម្មគីមីដែលអាចបណ្តាលឲ្យឈឺពោះដោយបង្កើន
សម្ពាធក្នុងក្រពះ ។
ជាតិអាល់កុល
នៅពេលដែលអ្នកពិសារគ្រឿងស្រវឹងណាមួយពេលក្រពះទទេនោះ នឹង ធ្វើឲ្យកម្រិតជាតិស្ករ
ថយចុះក្នុងឈាមបានយ៉ាប់ឆាប់រហ័ស លទ្ធផលនេះដោយសារតែការខ្វះខាតនៃជាតិស្ករក្នុងរាង
កាយ និង ធ្វើឲ្យខូចខាតជាលិកាខួរក្បាលរបស់អ្នក ពេលនោះវាអាចបណ្តាលឲ្យមានអាការវិលមុខ
បែបញើសហើយបេះដូងអ្នកក៏លោតញាប់ ៕
No comments:
Post a Comment